Welkom, Gast. Je bent niet ingelogd.

Gezellig naar de film

Door BaXiess op 04 May 2007, 22:25

Nou ik ben gister \'gezellig\' naar de film geweest. Ik begin wel vanaf het begin

Ik zat me thuis te vervelen toen opeens men broertje met de telefoon naar boven komt. Men vader vraagt aan me hoe ik het zou vinden als ik naar spider-man 3 zou gaan. Ik helemaal blij want leek me best wel toffe film oftewel, we gingen naar spider-man 3. Wij lekker gegeten (behalve dat biefstuk \'te\' doorbakken was) en gesjact naar de bios. Wij gaan daar naar een overvolle bios, we zagen ook al dat er nog maar 8 plaatsen vrij waren, dus wij blij dat we gereserveerd hadden. We lopen naar onze plaatsen zit daar al een jongen. Dus ik zeg vriendelijk dat ie op onze plek zit en hij excuseerd zich en gaat op de plaats achter ons zitten. Hij zag een beetje witjes maar ik maakte me er niet zo druk om. Wij wachten tot de zaal vol was en het licht uit gaat enzo. Nou uiteindelijk licht uit voor filmpjes beginnen, licht weer aan. Ik beetje rondkijken en ik zie mensne nog naar binnen komen. Ik vroeg me al af waarom ze daarvoor licht weer aan deden maar ik had geen zin om er over na te denken. Licht weer uit en dan licht weer aan. Mensen rennen beetje rond en ik vraag me af wat er in god\'s naam gebeurt. Ik kijk toevallig achter me, jongen nog witter geworden. Ik kijk weer voor me, \"WTF\" ambulance gasten. Ze rennen naar die jongen toe en gaan hem vragen stellen. Terwijl die idioten vragen stellen probeert die jongen te vertellen dat ie zuurstof nodig heeft maar die eikel blijft maar domme vragen stellen. Uiteindelijk krijgt ie zen zuurstof en worden er nog wat dingen met hem gedaan. Daarna ff tijdje gewacht, komen wat andere mensne uit de zaal bij die blijkbaar ook weten wat ze moeten doen. Dan word ie opeens op de grond gelegd en gaat iemand zen hart masseren O.o. Na een tijdje ook politie erbij en de hele zaal weg gestuurd. De hele zaal naar buiten en wachten op de trap tot ze weten wat ze kunnen gaan doen. 3 kwartier later zien we opeens de jongen op ene brancade weg worden gehaald en word er wat omgeroepen: \"De vloer word nu schoongemaakt, over 5 minuten zal de film beginnen\". Iedereen voelde zich natuurlijk wel beetje klote, maar om eerlijk te zijn, ik had wel zin in spider-man 3 dus although dat men broertje de volgende dag naar school moest gingen we toch de film kijken. Wij dus weer vlak bij de plek zitten waar die jongen gereanimeerd word. Komt men vader opeens dat ie zag dat er bloed in het tapijt zat, ik kijken, ik zag wat vlekken maar wist niet of het bloed was. Maarja ik zette het van me af en ging die film kijken, en dit is misschien spoiler voor het begin van de film dus als je hem gaat kijken en je wilt ook niet het begin alvast beetje weten, niet lezen:

Spoiler 😨 (selecteer om te bekijken)
Ik de film kijken, zit harry als goblin junior achter spider-man aan, knalt ie met zen hoofd ergens tegen aan en het volgende moment zie je dat ie, jawel, gereanimeerd word. Oftewel de hele zaal dacht aan die jongen.

verder was de film wel heel leuk maarjah dat was dus mijn gezellige avond naar de film

Uniqe
Geplaatst op: 06 May 2007, 00:53

BaXiess schreef:

[...]
heil unige bij de weg, men moeder zei dat ze hoorde dat de jongen dood was

zo dat is matig
midde in de film :\'(

R.I.P

BaXiess
Geplaatst op: 06 May 2007, 00:46

Uniqe schreef:

[...]

niet zeiken als je wil lezen lees als je dat neit wil oprotten loop dan niet zo onnodig te spammen


heil unige bij de weg, men moeder zei dat ze hoorde dat de jongen dood was

Uniqe
Geplaatst op: 06 May 2007, 00:38

Rick schreef:

Gebruik eens alinea\'s, ik heb geen zin om het zo te lezen.

niet zeiken als je wil lezen lees als je dat neit wil oprotten loop dan niet zo onnodig te spammen

Riciboy
GewoonBriljant
Geplaatst op: 05 May 2007, 20:28

Das wel kut voor die jongen..

Overigens :\') Van de week heb ik ook spiderman 3 gezien in de bios \'

Rick
Geplaatst op: 05 May 2007, 15:34

Gebruik eens alinea\'s, ik heb geen zin om het zo te lezen.

BaXiess
Geplaatst op: 05 May 2007, 12:40

hij had niet genoeg energie om uberhaupt te kotsen denk ik

Dharion
Eat fur, bonehead!
Geplaatst op: 05 May 2007, 10:30

Je had nog mazzel dat hij niet over je heen had gekotst, aangezien hij achter je zat :\')

Bas
Geplaatst op: 05 May 2007, 10:27

Bwa :\') ik moest lachen

Zal wel een hart verwarmende film zijn geweest

BaXiess
Geplaatst op: 04 May 2007, 23:48

wat trouwens ook erg \'leuk\' was, was dat ik die ochtend/middag naar de crematie van iemand was geweest, was ook niet echt wat je noemt gezellig..

Uniqe
Geplaatst op: 04 May 2007, 23:24

Wel matig voor die jongen maarja kon jij ook niks aan doen :\')

@ die spoiler :\')

Rian
Geplaatst op: 04 May 2007, 22:32

Omfg, dat stukje uit de sproiler :\')

📫

Nieuw privébericht

🔥

Registreren


Login