Welkom, Gast. Je bent niet ingelogd.

Joey en Alex meeting!

Door Alex op 24 Jun 2008, 21:01

Oke, sommigen weten het al, maar Joey en ik hebben elkaar voor het eerst gezien vandaag! We hebben beide een bloggie geschreven voor Hyves, en voor op Joey's weblog:

Versie Alex:
Daag kinders, jullie zijn weer live bij de blog van Alex.

In de vakantie blijf ik altijd lekker laat op. En dan heb ik Radio 538 aanstaan. Daar is een programma dat 'Midden In De Nacht Rick' heet. Een kansloos programma waar ze geen grenzen kennen. De meest brutale en puberale dingen passeren de revue. En ja, ik ben altijd in een kansloze bui, dus ik had wat leuks bedacht.

Joey en ik zaten te Skypen. Ik had Joey aangeraden om ook eens naar dat kansloze programma te luisteren. Toen kwamen we op het idee om zelf naar die studio te bellen. Je komt er altijd door, omdat er van de 3 uur zendtijd, 2 uur wordt geluld.

En daar was ie dan: Joey in de studio van 538. Er werd naar de cupmaat gevraagd, omdat dat elke keer wordt gedaan. Traditie, jeweet. Vervolgens vroegen ze hoe oud Joey was, en begonnen ze ff kansloos te lullen.

Maar ja, Joey en ik vonden het niet genoeg en belden nog een keer! Deze keer herkenden ze Joey al aan hun stem. Ff kansloos lullen, en dan, een gigantisch verpauperd moment: Moeders van Joey op de achtergrond. Op verzoek van Rick kregen zij haar dus aan de lijn. Er kwamen woorden als: 'Van computeren leer je meer dan van school', en uhhh, andere dingen. OJA! Er werd gevraagd of de moedert van Joey MILF was. Ook werd bekend dat het niet bekend is wie de vader is... En dat vraag je aan iemand van 40... Rick kwam niet meer bij. Een en al kansloziteit. Ach, je moest er gewoon bij zijn, dan lag je zelf ook helemaal dubbel.

En dan vandaag. Overdag dus. Het gaat weer over Joey, sorry. We hadden altijd al het idee om elkaar eens te ontmoeten. Vorige week gepland dat we ergens medio juli elkaar voor het eerst zouden zien. En zaterdag, die ene voetbalavond, in de rust, werd ik gebeld. Joey vroeg of ik aanstaande dinsdag al kon. Nou ja, ff schrikken natuurlijk omdat je het niet verwacht had. Maar goed, afspreken dus.

Vandaag was dan dé dag. Ik kom half 11 in Amsterdam aan, en Joey ook. Maar dan was er natuurlijk nog een grote opgave: Elkaar vinden. Na veel moeite elkaar gevonden. Gezellig in de stad gelopen. Tussendoor natuurlijk nog ff wat gesnaaid en zo en weer verder gelopen. We zochten eigenlijk naar een computerzaak voor een oplader voor me kersverse PDA. (Met dank aan Joey. ) Maar helaas, niks gevonden. Beetje verpauperd, 100.000 winkels daar, maar GEEN EEN computerzaak waar je die zooi kan kopen.

Ook ben ik erachter gekomen dat Joey helemaal gek is van souvenirwinkels. Vreselijk! Ik kan echt geen souvenir meer zien. We zijn er 30 ingelopen of zo, en dan overdrijf ik niet. Alleen kleine hokken waar ik nauwelijks kon staan, of van die dingen waar de trap er al vanaf dondert. Wat een verschrikking.

Wij lopen in een rustig straatje, opeens horen we achter ons: POLITIE POLITIE POLITIE! Wij kijken achter ons, drie Wouten in burger springen boven op een knaap. Hij wordt tegen fietsen aan geduwd, en in de boeien geslagen. Wauw, wat een actie!

Na een tijd gelopen te hebben vonden we het wel weer tijd voor een maagvolpompert. En dat betekent dus: SNACKBAR! Mijn beste vriend Mac Donalds was er, dus daar ff ieder 2 big macs gehaald. Ff op PDA internet gezocht, en wel hoor. Effe op msn gekeken en zo en toen weer verder gelopen.

Verder weet ik er eigenlijk weinig over te vertellen. Het was gewoon een geslaagde dag wat zeker nooit vergeten zal worden! Meteen al ideeën om weer af te spreken en zo dus ehhh..

JA DOEI!

En ohja, ik kan na vandaag geen souvenir of Big Mac meer zien. Na drie Big Macs word je er toch wel een klein beetje moe van...

Versie Joey:
Na een lange periode van bijna een halfjaar breekt het aan dat ik Alex ga ontmoeten van het forums haha! Op de vroege morgen om half 9 me bed uit en om half 10 op het station zijn om de trein richting Breukelen tehalen, aangekomen in Breukelen overstappen op de trein richting Rotterdam Centraal. De trein rijd er 30 minuten over naar Amsterdam Centraal.. eindelijk aangekomen.. even Alex bellen!! Alex waar ben je wat voor kleding heb je aan? Alex: Zeg ik niet, ik sta bij het busstation! Oke ik kom eraan zei ik.. zoeken zoeken en nog eens zoken! eindelijk Alex gevonden..

Met Alex door Amsterdam we zouden naar computer winkel gaan zoeken even over de Dam wat foto’s gemaakt.. Eindelijk aangekomen bij AH! .. even wat te eten nemen haha! Frikandel broodje met Dr. Pepper en Shandy. We gingen op een bankje zitten het broodje eten.. Allemaal lekkere wijven daar, even later gingen we verder door Amsterdam opzoek naar de computer winkel.. Na een uur lopen niks gevonden we besluiten terug tekeren naar De Dam.. en daar het volgende straatje in tegaan.. even langs een telefoonzaak om een pda oplader te zoeken voor Alex.. paar winkels af ” niets gevonden ” wij verder lopen komen we eindelijk in een goede straat! winkels hehehe.. 30 souvenairs winkels binnen geweest.. een dildo gekocht waar je pepper en zout in kan doen.. inmiddels 13:20 bij de Mac eten even pda opstarten en internet aanzetten en ja hoor verbinding met T-mobile.. Even met wat mensen kletsen via msn .. allebij 2 bigmacs gegeten en er weer vandoor.. weer wat winkels binnen gegaan en nog steeds geen computer winkel! Is er wel een computer winkel denken we.. nou komen we op een hele rare straat bij de slager klein centrumpje.. we lopen en we horen in 1x POLITIE! LIGGEN! wtf denen we draaien om worden er 3 mannen op de grond gelegt en meegenomen met een zak over hun hoofd politie was in burger.. nou wij ff kijken en verder lopen inmiddels half 4 komen we eindelijk aan bij wat winkels en op de terug weg naar de dam.. weer wat winkels binnen eindelijk Alex komt een winkel tegen koopt een T-shirt met: Mario erop met Wiid .. wij lopen verder en we komen een mac tegen avond eten ? Nee we lopen nog ff door illegale straatjes enzo eindelijk kwart over 5 wij avond eten MAC! Bigmac menu .. uitgegeten richting de dam stond er een verpauperde man die de een mes in zen keel deed.. ;;film bekijken hieronder” en toen kwart voor 6 naar het station nog ff daar gezeten fotos gemaakt en wat gepraat enzo kwart over 6 gingen we allebij weg.. eindelijk weer gearriveerd in Breukelen moest ik nog 20 minuten wachten…

Wil je foto's bekijken van Amsterdam? Wegens privacyredenen zijn onze lichamen weggelaten.
Hier kun je de foto's downlaaien.

Gast
Geplaatst op: 22 Jan 2009, 22:11

Saven schreef:

[...]
inderdaad. back onblog

Hai

Saven
admin
Geplaatst op: 22 Jan 2009, 20:43

Rbn schreef:

[...]
wat is dat nou weer voor nutteloze kut reactie 3 puntjes zeg dan niks

inderdaad. back onblog

Rbn
Zo goed?
Geplaatst op: 22 Jan 2009, 19:27

Bart schreef:

[...]

...


wat is dat nou weer voor nutteloze kut reactie 3 puntjes zeg dan niks

Bart
Hoeren :'(
Geplaatst op: 22 Jan 2009, 11:46

Rian schreef:

[...]

[Afbeelding]

...

Rian
Geplaatst op: 21 Jan 2009, 16:46

Bart schreef:

[...]

Kanker op met dat plaatje, nu weten we wel dat je er addicted aan bent.

Bart
Hoeren :'(
Geplaatst op: 21 Jan 2009, 10:34

Rian schreef:

[...]

[Afbeelding]

Kanker op met dat plaatje, nu weten we wel dat je er addicted aan bent.

Rian
Geplaatst op: 19 Jan 2009, 20:39

sandr schreef:

[...]
wrom heeft die vent geen shirt aan?

sandr
aka Chuck Norris
Geplaatst op: 19 Jan 2009, 19:29

Rian schreef:

[Afbeelding]

wrom heeft die vent geen shirt aan?

Maarten
Geplaatst op: 19 Jan 2009, 19:04

Rian schreef:

[Afbeelding]

Rian
Geplaatst op: 19 Jan 2009, 18:14

Frenk
Non-Octo
Geplaatst op: 19 Jan 2009, 16:52

Pimp-kick

Gast
Geplaatst op: 19 Jan 2009, 14:40

iisys schreef:

[...]
Hihi, SurfAnoniem.net, script van Lennard. Kewl. Ene Xdemon heeft ook wat (wallpapers) staan op dezelfde host.

Frenk
Non-Octo
Geplaatst op: 21 Aug 2008, 13:44

Alex schreef:

[...]
Even kijken. Geef me een schep, dan graaf ik in mn geheugen.
Uiteindelijk bepaal niet ik, maar een zeker persoon die niet weet wat hij met zichzelf aanmoet en daardoor het ander geslacht zodanig aantast, dat diegene het niet meer weet wat hij of zij op dat moment is geweest.

Dus sorry, ik kan u niet verder helpen. Probeer het later nog eens.


Hoi reneger

BorisSoad
Drugshond
Geplaatst op: 19 Aug 2008, 21:13

LOL. Volgens mij ziet de ander er echt anders uit dan je verwacht had. heb ik altijd als ik iemand niet goed in RL ken en hem of haar dan ga ontmoeten

Gerwin
aka "Thaan"
Geplaatst op: 17 Jul 2008, 00:45

100ste reactie voor de date jongens

Kwam net uit Nijmegen nu ga ik slapen morgen weer heel vroeg centjes verdien

Modbreak

ok

[Laatst bewerkt door Saven op donderdag 17 juli 2008, om 12:47]
Headshot
Geplaatst op: 16 Jul 2008, 09:35

Bart schreef:

Maar gewoon een klein vraagje tussen ons alex, vond je dat hoofd van joey niet een beetje te groot en dat het ook wel aardig je uitzicht bedorf

!

Wouter
D O double G
Geplaatst op: 15 Jul 2008, 14:01

Bart schreef:

Maar gewoon een klein vraagje tussen ons alex, vond je dat hoofd van joey niet een beetje te groot en dat het ook wel aardig je uitzicht bedorf

Alex
Kansloos
Geplaatst op: 15 Jul 2008, 13:39

Bart schreef:

Maar gewoon een klein vraagje tussen ons alex, vond je dat hoofd van joey niet een beetje te groot en dat het ook wel aardig je uitzicht bedorf

HAHAHAHHA grappig Bart. Ja hier ga ik natuurlijk heel serieus op antwoorden. Gast, ga je es volwassen gedragen.

Bart
Hoeren :'(
Geplaatst op: 15 Jul 2008, 12:40

Maar gewoon een klein vraagje tussen ons alex, vond je dat hoofd van joey niet een beetje te groot en dat het ook wel aardig je uitzicht bedorf

Dharion
Eat fur, bonehead!
Geplaatst op: 13 Jul 2008, 20:14

Wouter schreef:

[...]
Shandy is tha bommmm!!

Appelsap is nog hipper dude...

Bart
Hoeren :'(
Geplaatst op: 12 Jul 2008, 21:43

Wouter schreef:

[...]
Shandy is tha bommmm!!

Geloof het zelf

Wouter
D O double G
Geplaatst op: 10 Jul 2008, 17:16

Jesse schreef:

[...]

Lol, begon ook te lache


Shandy is tha bommmm!!

Jesse
House<3
Geplaatst op: 10 Jul 2008, 16:41

Saven schreef:

"Frikandel broodje met Dr. Pepper en Shandy."
!!! !!!

Lol, begon ook te lache

Artofdead
Master Fish
Geplaatst op: 06 Jul 2008, 23:31

Wouter schreef:

[...]
Je hebt zelf ook een kutkop..

Robertenzo voelde je em? kwam hard aan he

Wouter
D O double G
Geplaatst op: 06 Jul 2008, 22:55

Robertenzoo schreef:

Is dit misschien onze grote vriend Joey?
[Afbeelding]
Hij is stoer

Je hebt zelf ook een kutkop..

📫

Nieuw privébericht

🔥

Registreren


Login